Een nieuw pand voor IrisZorg

14 maart 2024 | Hoogste punt van nieuwbouw van De Hulsen gevierd

De nieuwbouw van De Hulsen op de hoek van de Nieuwe Dukenburgseweg Tarweweg heeft het hoogste punt bereikt. Wethouder Visser vierde donderdag 14 maart dit moment mee samen met medewerkers van Iriszorg, van de gemeente en betrokkenen van de architect en aannemer.
De gemeente Nijmegen realiseert in samenwerking met IrisZorg  het nieuwe woon-zorgcomplex waar 145 dak- en thuisloze bewoners onderdak en zorg krijgen van IrisZorg. Aannemer BINX Smartility uit Groenlo zorgt voor de bouw. Zij hebben met het ontwerpteam van Wiegerinck Architecten uit Arnhem, adviseurs en medewerkers van Stichting IrisZorg en de gemeente Nijmegen het ontwerp en het plan voor De Hulsen uitgewerkt.
Het gebouw wordt in het voorjaar van 2025 opgeleverd.